PorFormance

Beek Auto Racing
Weser 6
Industrieterrein Fore Park
2491 DE Den Haag
Tel: +31 (0)70 3206579
Fax: +31 (0)70 3205122

ma t/m vr
van 08.30 tot 17.30
911 mechanische brandstofpompen MFI service - reparatie - ombouw

911 MFI pump service - repair - conversion

Er zijn wereldwijd nog maar weinig experts op het gebied van de mechanische MFI brandstofpompen van de oudere 911. Die bovendien ook nog over de benodigde originele Bosch/Porsche onderhoud- en afstelapparatuur moeten beschikken. Het werk aan deze pompen kan aan NIEMAND anders overgelaten worden. Wij beschikken ook over de contacten om elke pomp naar wens om te bouwen naar elke andere Bosch/Porsche mechanische brandstofpomp applicatie. Voor zowel race-, rally- als straatapplicaties of een mix hiervan. Voor Porsche 911 boxer motoren van praktisch elke cylinderinhoud. Inclusief de benodigde originele onderdelen voor deze zeer complexe doch meer dan uitstekende brandstof aanvoer pompen. Voor een dergelijke ombouw zijn alle specificaties van uw motor zoals inhoud, nokkenassen en -profielen, inlaat- en uitlaatpoortdiameters, klepdiameter, compresieverhouding, etcetera, noodzakelijk. Ook de 2.4 liter Bosch pompen kunnen op deze manier aangepast worden, ook al wordt soms beweerd dat dit niet zo is. De basis van het werk kan inruil zijn, maar ook gewone reparatie van uw eigen pomp. Kosten: Vanaf 1300 tot 3000 Euro voor reparatie. Bij reparatie worden de minimale hoeveelheid onderdelen die vervangen moeten worden om uw pomp weer te optimaal te laten werken daadwerkelijk vervangen naar aanleiding van de originele specificaties. U krijgt een prima werkende pomp terug zonder verdere cosmetische ingrepen. In deze prijs is het uitgebreide testen en afstellen op de specifieke testbank voor de pomp inbegrepen, ook na een aantal draai-uren. deze fase van het werk kan tot wel 10 uur in beslag nemen. De uiteindelijke prijs die U betaald is naar aanleiding van alles wat is vervangen en het geleverde werk. Zou uw pomp volledig gereviseerd moeten worden op alle onderdelen (bijvoorbeeld door hevige corrosie vorming) dan krijgt U vooraf van ons een voorstel om de pomp in te ruilen voor een revisie pomp van ons.
Meer MFI mechanische benzine injectie


naar boven |  | © copyright Beek Auto Racing | design en realisatie: 2BeeWeb
Importeur van: TaroxBastuckITG Air Filters
Dealer van: AkrapovicCatcamsFerodoAP RacingBremboSupersprintMilltekKoniBilsteinEibachH&R
Elk gebruik op deze site van het woord Porsche en door Porsche vastgelegde (beeld-)merken is om een willekeurige auto van het betreffende model aan te duiden.
Porsche, het Porsche wapen, 911, Carrera, Targa, Boxster, Cayenne, Tiptronic en Tequipment zijn door de Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG vastgelegde (beeld-)merken.
Tussentijdse prijswijzigingen door leveranciers en door koerswisselingen voorbehouden.
Alle Porformance performance-, tuning- en overige producten zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik op een afgesloten circuit en het gebruik ervan is te allen tijde voor eigen rekening en risico.