PorFormance

Beek Auto Racing
Weser 6
Industrieterrein Fore Park
2491 DE Den Haag
Tel: +31 (0)70 3206579
Fax: +31 (0)70 3205122

ma t/m vr
van 08.30 tot 17.30
Heigo rolbeugels en rolkooien OEM leverancier Porsche AG

Heigo rollhoops and - cages

Praat Porsche en je zegt Heigo. Heigo leverde samen met de firma Matter praktisch alle Porsche rolkooien. Heigo rolkooien zijn uniek en herkenbaar door de diverse zogenaamde "Kugelkopf" verbindingen die in een beugel en/of rolkooi te vinden zijn. Zie foto. Heden ten dage zijn de Heigo kooien nauwelijks duurder en vaak goedkoper dan andere merken. Terwijl de kwaliteit en daarvan vooral de pasvorm zeer hoog zijn. Een goede pasvorm betaald zich meteen mega terug in inbouwtijd. Waar andere kooien vaak een dag of meer inbouwtijd kosten exclusief laswerk, gaat een Heigo er al gauw in 4 uur in inclusief laswerk. Ter info: ELKE zogenaamde schroefkooi en rolbeugel vergt ALTIJD laswerk aangezien de poten op de carosserie een ingelaste schetsplaat verplicht MOETEN hebben! Dit laswerk verdwijnt in een straat auto onder het tapijt. Prijzen vanaf 330 Euro (beugel) en 625 Euro (schroefkooi). Let op: Goed- en maatwerk in Motorsport kent zijn levertijden. Voor Heigo betekent dit minimaal 8 weken.
Meer VeiligheidHistorisch correcte Heigo rolkooien voor alle Porsche types.naar boven |  | © copyright Beek Auto Racing | design en realisatie: 2BeeWeb
Importeur van: TaroxBastuckITG Air Filters
Dealer van: AkrapovicCatcamsFerodoAP RacingBremboSupersprintMilltekKoniBilsteinEibachH&R
Elk gebruik op deze site van het woord Porsche en door Porsche vastgelegde (beeld-)merken is om een willekeurige auto van het betreffende model aan te duiden.
Porsche, het Porsche wapen, 911, Carrera, Targa, Boxster, Cayenne, Tiptronic en Tequipment zijn door de Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG vastgelegde (beeld-)merken.
Tussentijdse prijswijzigingen door leveranciers en door koerswisselingen voorbehouden.
Alle Porformance performance-, tuning- en overige producten zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik op een afgesloten circuit en het gebruik ervan is te allen tijde voor eigen rekening en risico.